Home » Evenementen » Sampark Golftoernooi 2020

dec 12 2020

Gehele dag

Sampark Golftoernooi 2020

Ondanks de beperkingen die Covid-19 met zich meebrengt dit jaar, wil Stichting Sampark toch graag haar waardering laten blijken. Dankzij de jaarlijkse en repeterende bijdrage van onze sponsors zijn wij namelijk in staat de salarissen door te betalen en bijscholing te bieden aan onze leraren, welke ook in deze bijzondere tijden, hun uiterste best doen om les te blijven geven.

Daarom hebben wij als bestuur besloten het jaarlijkse golftoernooi tóch door te laten gaan. Echter zal dit er wel iets anders uit komen te zien dan voorgaande jaren. Het toernooi zal op 12 november op kleine schaal plaatsvinden onder de vaste sponsors op het Rijk van Nunspeet.

Wij bieden de gelegenheid aan onze sponsors zelf een flight samen te stellen bestaande uit 4 personen. Naderhand zal er een borrel en diner plaatsvinden, wel met respect voor de landelijke maatregelen.

Zo kunnen wij tóch nog een dag van dit jaar doorbrengen welke in teken van Stichting Sampark en haar loyale sponsors staat. Uiteraard hopen wij ook dat we deze en onze andere fundraising evenementen in 2021 weer vol kunnen oppakken.