Bilsi School

Het jaar 2014 stond in het teken van renovatie. In januari stak een groep vrijwilligers twee weken lang de handen uit de mouwen.

De vrijwilligers hebben twee van de vier scholen, in Bilsi en Ghadia een mooie opknapbeurt gegeven. Er werd gestuct, gesausd, meubilair opgeknapt, lokalen versierd en er werden moestuintjes en speeltuintjes aangelegd. Daarnaast was er aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs. Zo gaf een aantal vrijwilligers de leraren feedback op hun manier van lesgeven en de leraren konden Engelse lessen volgen. Ook lieten de vrijwilligers zien wat het belang van goede hygiëne is. Denk hier bijvoorbeeld bij aan het wassen van de handen voor het eten. Er was ook tijd voor lachen en plezier, want op beide scholen organiseerde de groep een spectaculaire sportdag.

Kortom, er is veel goed en mooi werk verricht. De stichting is deze actieve groep vrijwilligers erg dankbaar voor hun enorme enthousiasme en hun fantastische inzet.

Bedankt Stichting Meros

Stichting Meros steunt Stichting Sampark! Zij deden een donatie van € 3000 ,- !  De donatie werd overhandigd door bestuursleden Bert Jan en Jeroen Groothuis.

Holi 2023

Het festival van kleur werd volop gevierd op de Sampark scholen.

Fietsuitreiking 2023

Zoals ieder jaar zijn er weer fietsen uitgereikt aan de schoolverlater die zich hebben opgegeven voor een vervolgopleiding. Wat een happening is het dit keer

Sportdag 2023

Het ging hard tegen hard afgelopen week bij de jaarlijkse sportdag!

Dag van de Republiek viering

Op 26 Januari was de Dag van de Republiek in India. Op deze dag trad 74 jaar geleden de Indiase grondwet in werking en dat

In memoriam – Harry van Dalfsen

We zijn geschokt en verdrietig door het plotselinge overlijden van onze oprichter, voormalig CEO en inspirator Harry van Dalfsen.