Sponsors

De sponsors van Stichting Sampark vormen een hecht, zakelijk netwerk. Door hun structurele ondersteuning en maatschappelijke betrokkenheid kunnen wij onze educatieprojecten in India continueren.

Sluit u zich ook aan?

U kunt uw bedrijf verbinden aan onze stichting door middel van een sponsorpakket. Daarin heeft u de keuze uit de onderstaande mogelijkheden.

Peetal (brons)

Naamsvermelding op onze website, clickable banner van Sampark op uw eigen website & sampark uitingen ontvangen voor eigen MVO-doeleinden.

Chaandee (zilver)

Alle inhoud van het Peetal pakket + deelname aan het benefiet golftoernooi EN de Samparkrally & naamsvermelding bij het gekozen evenement.

Sponsor een kind

U financiert hiermee het lesgeld en verdere schoolbenodigdheden voor één kind gedurende het jaar.

Sona (goud)

Alle inhoud van het Peetal pakket + deelname aan het benefiet golftoernooi OF de Samparkrally & naamsvermelding bij bovenstaande evenementen.

Deze sponsors gingen jou al voor