Netwerk Event 2024

Lees hier over het allereerste Sampark Netwerk Event, waarbij we onze vaste sponsoren in het zonnetje hebben kunnen zetten!

Deel dit bericht

Sampark Netwerk Event |

Op dinsdag 14 mei hebben wij een speciale avond georganiseerd voor de vaste sponsoren van Sampark en een groot aantal nieuwe gezichten die overwegen om ons mooie doel te steunen.

 

Tijdens dit event hebben wij het plezier gehad hen bij te praten over de huidige stand van zaken op de vier Sampark-scholen, waren we onder de indruk van een prachtige presentatie over het belang van onze steun in het land van de Indiase Ishita en hadden we als gastspreker Kees Jansma op bezoek om het luchtig te houden met wat mooie voetbal- en ondernemersanekdotes.

En het verhaal was niet compleet zonder een heerlijk Indiaas buffet van Indian Palace, Zwolle. Zeg nou zelf, wat is er beter dan goed gezelschap en goed eten? Kortom: een topavond!

Natuurlijk was dit ook meteen een prachtige kans om onze gewaardeerde sponsoren lekker in het zonnetje te zetten. Via deze weg willen we alle sponsoren nogmaals hartelijk bedanken voor alle steun. Samen bieden wij de kinderen een toekomst!

 

Word ook sponsor! Of klik HIER voor meer foto’s.