Het Golfsucces van 2023

Het was een mooie, zonnige dag op de golfbaan van Het Rijk van Nunspeet. ’s Morgens was de lucht mooi blauw en scheen de zon! Het was echt een perfecte dag voor ons Samparkgolftoernooi. Bedankt aan alle deelnemers en sponsoren voor het mogelijk maken van deze geweldige dag. Samen maken we een verschil voor Stichting Sampark! Met dankbaarheid, Het Sampark bestuur

Deel dit bericht

 

De deelnemers voor het toernooi waren al op tijd aanwezig. Zij hadden ingeslagen, koffie gedronken en waren klaar om te beginnen. Om 11.30 uur was de shotgun vanaf de hole.

Daarna waren de deelnemers van de Masterclass welkom. Zij begonnen met inslaan en oefenen en mochten vervolgens genieten van een heerlijk lunchbuffet. Na de lunch gingen zij de baan in om een balletje te slaan!

Margreet en Irma van Dalfsen zijn de baan nog ingegaan met een fles whisky zodat iedereen een toast op Harry van Dalfsen kon uitbrengen. Op Oost 7 kon er gespeeld worden voor de Harry van Dalfsen Neary, hij heeft daar ooit een hole in one geslagen.

Na afloop hebben we gezamenlijk genoten van een drankje en nog een heerlijk diner. Tijdens het diner kregen de deelnemers een presentatie over Sampark en vond de prijsuitreiking plaats.

We kijken terug op een mooie en geslaagde dag en bedanken iedereen voor de deelname.

Uitslagen

Masterclass

MC 1 beste talent – Johan Heslinga
MC 2 beste talent – Robert Lamers
MC 3 beste talent – Chantal (aan huis)
Neary Masterclass – Willem Jan van de Worp

Leary toernooi Oost 5 – Bram ten Hove junior
Neary toernooi Zuid 3 – Nanne Valkenburg

hcp     21   – 36

1e prijs – Jan Beens
2e prijs – Nanne Valkenburg

hcp 0 – 20.9

1e prijs – Maarten Anderson
2e prijs – Hans de Bie

Hoofdwinnaar

Maarten Anderson

*Harry van Dalfsen Neary Oost 7*

Karsten Bos


Foto’s en video

Bekijk de magische momenten vastgelegd op camera! Klik hier voor foto’s en een prachtige dronevideo door Drone Your Future.


 

Bedankt aan alle deelnemers en sponsoren voor het mogelijk maken van deze geweldige dag. Samen maken we een verschil voor Stichting Sampark!

Met dankbaarheid, Het Sampark Golftoernooi Team