Opbrengst wijnactie 2020/2021

In oktober 2020 zijn de vrijwilligers van Stichting Sampark, ondanks de Coronacrisis, gestart met de jaarlijkse wijnactie. Dit jaar de Palazzo Mio Grillo & Rosso via Schuttelaar Wijnen.

Heel veel mensen hebben ons gesteund door wijn te kopen en daar zijn we heel blij mee.

Onze andere evenementen konden helaas niet doorgaan en daardoor missen wij een behoorlijk deel van onze inkomsten. Dankzij de wijnactie die dit jaar 10.250 euro opgebracht heeft en dankzij onze vaste sponsors kunnen we ons werk in India toch blijven voortzetten. We zijn de vrijwilligers dan ook heel dankbaar voor hun inzet!